Despre noi

ISTORIE
În peste cei peste 30 de ani de experiență, în producerea nutrețurilor combinate, am devenit un important furnizor în nutriția animală pentru fermele și microfermele de păsări sau animale.

EXPERIENȚĂ
Suntem partenerii unora dintre cei mai importanți crescători de pasări din România și hrănim anual peste 10 milioane de păsări. Pentru o productivitate eficientă și rezultate pozitive, oferim consultanță clienților noștri în managementul fermelor. Specialiștii noștri dezvoltă constant rețete și soluții, în funcție de nivelul de producție dorit și cerințele specifice fiecarui tip de fermă, pentru cea mai bună calitate a cărnii.

FLEXIBILITATE
În anul 2015, am început dezvoltarea unei rețele de magazine care să susțină și nevoile gospodăriilor mici și mijlocii. Asigurăm, atât pentru partenerii noștri, cât și pentru gospodari, furaje și tărâte de înaltă calitate, cu rețete adaptate în funcție de specie și vârstă. O rețea de 9 magazine Rîmnicomb, furnizează hrana și acesoriile necesare creșterii păsărilor și animalelor de gospodărie.

CALITATE
Dispunem de programe de înaltă tehnologie și procesăm materii prime agricole, cultivate pe terenuri proprii și supravegheate constant în vederea obținerii unor cereale cu un grad ridicat de calitate. Furajele Rîmnicomb sunt un produs 100% românesc, nu conțin hormoni de creștere sau făinuri animale și garantează o creștere sănătoasă pentru păsările și animalele clienților noștri!