Furaje si nutreturi

Fabrica de nutrețuri combinate Rîmnicomb produce 24 de tone de furaj pe oră, realizat din materii prime proprii. Capacitatea de granulare este de 20 de tone pe oră, fabrica dispunând și de spații de stocare pentru 15000 de tone. Rîmnicomb lucrează peste 2000 de hectare de teren agricol, culturi care asigură materia primă necesară producerii furajelor și tărâțelor.

FURAJE ȘI NUTREȚURI:
• Furaj Pui starter
Pentru hrana puilor de carne, inclusiv rase mixte, se administreaza puilor de la 1 la 21 de zile. Reteta nu contine hormoni, faina de carne sau antibiotice, avand un raport echilibrat de proteine și energie si are un nivel optim de vitamine si minerale.
Forma: pulbere
Proteina br%:19
Energie metab kcal/kg:3000

• Furaj Pui Creștere
Pentru hrana puilor de carne, inclusiv rase mixte, se administreaza puilor de la 22 la 35 de zile. Reteta nu contine hormoni, faina de carne sau antibiotice, avand un raport echilibrat de proteine și energie si are un nivel optim de vitamine si minerale.
Forma:brizura
Proteina br%:19
Energie metab kcal/kg:3000

• Furaj Pui Finisare
Pentru hrana puilor de carne, inclusiv rase mixte, se administreaza puilor depeste 35 de zile. Reteta nu contine hormoni, faina de carne sau antibiotice, avand un raport echilibrat de proteine și energie si are un nivel optim de vitamine si minerale.
Forma:granula
Proteina br%:16,5
Energie metab kcal/kg:3100

• Furaj Curcani Starter
Pentru hrana curcilor si curcanilor, se administreaza curcanilor pana la 4 saptamani. Reteta nu contine hormoni, faina de carne sau antibiotice, avand un raport echilibrat de proteine și energie si are un nivel optim de vitamine si minerale.
Forma: brizura
Proteina br%:26
Energie metab kcal/kg:3000

• Furaj Curcani Creștere și Finisare
Pentru hrana curcilor si curcanilor, se administreaza curcanilor de la 4 saptamani. Reteta nu contine hormoni, faina de carne sau antibiotice, avand un raport echilibrat de proteine și energie si are un nivel optim de vitamine si minerale.
Forma:granula
Proteina br%:19,5
Energie metab kcal/kg:3200

• Furaj Porc
Furajul Porc Starter este recomandat in special crescatorilor preocupati de o crestere sigura a purceilor. Se foloseste in gospoarii si microferme, in deplina siguranta, dupa intarcare, pana la obtinerea unei mase corporale de 25 kg. Amestecul realizat cu cereale formeaza un furaj starter de o calitate exceptionala.
Forma: pulbere
Proteina br%:18
Energie metab kcal/kg:3000

• Furaj găini Ouătoare
Pentru hrana gainilor outoare, furajul ofera o hranire completa ajutand la intarirea cojii oualor si la o nutritie echilibrata. Reteta nu contine hormoni, faina de carne sau antibiotice, avand un raport echilibrat de proteine și energie si are un nivel optim de vitamine si minerale.
Forma: brizura
Proteina br%:15
Energie metab kcal/kg:2800

• Furaj Mixtură Cereale
Conține vitamine și minerale. Se administrează ca atare în furajarea porcilor și păsărilor. Formă: granulat
Proteina: 12%

• grâu, porumb, șrot soia, șrot floarea soarelui

COMANDA
ONLINE