Pui de o zi

PUI DE O ZI:

• Pui de carne Ross 308

Hibrizii Ross sunt hibrizi tetraliniari, produşi în mai multe variante genetice (Ross 303, Ross 708, Ross PM3, Ross Rowan), de către firma Ross Breeders membră a Corporaţiei Aviagen, din Scoţia, Marea Britanie. Împortaţi în ţara noastră de câţiva ani au reuşit să se impună atenţiei avicultorilor prin performanţele realizate.
Varianta genetică cunoscută sub codul Ross 308 realizează, în cazul creşterii puilor nesexaţi, greutăţi corporale de 2,65 kg, la vârsta de 42 zile, cu un indice de conversie de 1,75. În cazul creşterii puilor separat pe sexe se pot obţine greutăţi corporale, la vârsta de 42 zile de 2,86 kg la masculi, în condiţiile unui indice de conversie foarte redus, de 1,70. Femelele pot obţine greutăţi corporale, la vârsta de 42 zile, de 2,43 kg, în condiţiile unui indice de conversie de 1,81.

ROSS 308 sunt pui robuști cu creștere rapidă, ce satisfac cerințele clienților, care au nevoie de o pasăre ce satisface o gamă largă de cerinţe ale produsului final. Puii ROSS 308 sunt recunoscuți la nivel global ca pui broiler, care oferă performanţe constante, atât pentru creșterea în sistem industrial, cât şi pentru producătorii independenţi.

Hibridul ROSS 308 a fost creat pentru producția de piept și pulpe, fiind destul de bine proporționat. Ross 308 este cel mai potrivit pentru condiţiile existente în România, întrucât îmbină în mod optim performanţele extraordinare în creştere cu robusteţea deosebită la condiţiile bioclimatice şi cele de creştere de pe teritoriul ţării noastre. Se găseşte pe scară largă la noi în România datrită faptului că părinţii de hibrizi de carne Ross au un procent mai mare de ouat faţă de parinţii de Cobb 500 cât şi faptul că procentul de ecloziune este mai mare.

COMANDA
ONLINE